Routebeschrijving - Eindhoven

GGZ Groep Eindhoven
Gebouw 'Genius'
Vestdijk 61
5611 CA, Eindhoven
 

ggzgroep eindhoven

Routebeschrijving

U kunt parkeren bij Q-Park in de Heuvelgalerie. Tevens is het mogelijk in de Tramstraat of in de Nachtegaallaan(betaald) te parkeren. Dan betaald u met muntgeld of via een parkeerapp. Vanaf de Nachtegaallaan is het ongeveer vijf à tien minuten lopen naar de locatie. Op loopafstand van ongeveer tien à vijftien minuten is het mogelijk om uw auto gratis te parkeren in de volgende straten: Koekoeklaan, Merellaan, Reigerlaan, Leeuweriklaan, Lijsterlaan en Eksterlaan.Per auto (Navigatie: Kanaalstraat Eindhoven)

Vanuit Noord Eindhoven (A50 - A2 - A58)

Vanuit het Noorden van Eindhoven rijdt u richting het Centraal Station en gaat u onder het spoor door richting het 18 Septemberplein. U buigt linksaf naar het Stationsplein en rijdt daarna rechtdoor de Stationsweg op. Na 500 m slaat u rechtsaf en gaat u met de bocht mee naar links om vanaf de Parklaan rechts de Nachtegaallaan in te slaan. Na 500 m gaat u bij de stoplichten rechtsaf de Kanaalstraat op. Na 200 m draait u, na de kerk, rechtsaf de Tramstraat in. Na een bocht naar links heeft na ongeveer 50 m heeft u een parkeerplaats aan uw linkerkant.

U loopt vanuit de parkeerplaats terug over de Tramstraat richting de Kanaalstraat. U steekt de straat over en loopt richting de parkeerplaats van 'De Lage Landen'. Loop dan naar de achterste kantoorvleugel, rechts om de bocht treft u bouwdeel 'Genius'.

U kunt er ook voor kiezen om op de Kanaalstraat door te rijden tot de stoplichten. Bij de stoplichten rijdt u rechtdoor en heeft u naar ongeveer 70 m de parkeergarage 'De Heuvelgalerie' aan uw rechterkant.

U loopt vanuit de parkeergarage terug naar het kruispunt met de stoplichten waar u rechtdoor bent gereden. Aan de over kant ziet u een rond gebouw wat 'De Lage Landen' heet. U steekt over en loopt dan rechts voor het gebouw richting de parkeerplaats. Loop dan naar de achterste kantoorvleugel, links om de bocht treft u bouwdeel 'Genius'.

Vanuit Zuid Eindhoven (A2 - A67)

U rijdt op de Vestdijk en ziet gebouw 'Genius' aan uw rechterzijde. Sla bij het stoplicht linksaf. Na ongeveer 50 m ziet u aan uw rechterkant de parkeergarage 'De Heuvelgalerie'.

U loopt vanuit de parkeergarage terug naar het kruispunt met de stoplichten waar u rechtdoor bent gereden. Aan de over kant ziet u een rond gebouw wat 'De Lage Landen' heet. U steekt over en loopt dan rechts voor het gebouw richting de parkeerplaats. Loop dan naar de achterste kantoorvleugel, links om de bocht treft u bouwdeel 'Genius'.

De andere mogelijkheid is dat u er voor kiest om bij de stoplichten rechtsaf af te slaan. In de eerst bocht kunt u linksaf slaan richting de Tramstraat. Na een bocht naar links heeft na ongeveer 50 m heeft u een parkeerplaats aan uw linkerkant.

U loopt vanuit de parkeerplaats terug over de Tramstraat richting de Kanaalstraat. U steekt de straat over en loopt richting de parkeerplaats van 'De Lage Landen'. Loop dan naar de achterste kantoorvleugel, rechts om de bocht treft u bouwdeel 'Genius'.

Per openbaar vervoer

Vanaf station Eindhoven

Het is circa 7 minuten lopen naar gebouw 'Genius'. Verlaat het station via uitgang centrumstadszijde. Loop het Stationsplein op en steek de straat over via het zebrapad om uw weg op het Stationsplein te vervolgen. Sla na 100 meter rechtsaf de Dommelstraat op en vervolgens direct linksaf bij het kruispunt met de Vestdijk. Het gebouw (kantoor van De Lage Landen) ligt ongeveer 400 meter lopen aan de overzijde van het eerstvolgende kruispunt (stoplichten). De ingang van bouwdeel 'Genius' ligt aan de achterzijde van de tweede kantoorvleugel aan de Vestdijk.

Herkent u zich in de symptomen van depressie? Voelt u zich somber of neerslachtig? Chronisch vermoeid? Heeft u moeite met concentreren? Of denkt u aan zelfdoding? Dan is het goed dat u op zoek gaat naar hulp bij depressie.

Neem nu contact op met de GGZ Groep of maak een afspraak voor een intakegesprek.

Diverse vormen van hulp bij depressie

Mensen met een depressie hebben vaak niet door dat ze symptomen ervaren van een depressie. De eerste stap is om te leren wat het precies is en te aanvaarden dat u hulp nodig heeft. Het positieve nieuws is dat depressie goed valt te genezen.

Er zijn verschillende manieren om depressie te behandelen, waaronder:

  • rTMS-behandeling (gecombineerd met cognitieve gedragstherapie).
  • Stressreductie, zoals meditatie, mindfulness, yoga en ademhalingsoefeningen.
  • Lichaamsverzorging & voeding, zoals gezonde(re) eetgewoonten, dagelijks bewegen en een regelmatig slaappatroon.

rTMS behandeling bij depressie

Een effectieve methode tegen depressie is de rTMS-behandeling. rTMS staat voor Repetitieve Transcraniële Magnetische Stimulatie (rTMS). Dit is een niet-invasieve behandeling die magnetische stimulatie gebruikt om gebieden in de hersenen te stimuleren die de gemoedstoestand regelen. Het werkt goed tegen depressie. Patiënten ervaren een significante verbetering van hun depressieve symptomen wanneer ze behandeld worden met rTMS.

Meestal gaat een rTMS-behandeling gepaard met cognitieve gedragstherapie. Hiermee leert u negatieve gedachtepatronen te doorbreken en uw zelfbeeld te versterken.

Stressreductie

Depressie maakt het lastig om met alledaagse situaties om te gaan. Iemand met depressie raakt snel overprikkeld. Daarom is het belangrijk om dat goed te leren managen. Een beetje stress is niet verkeerd, maar het kan zijn dat u te lang te veel stress heeft ervaren. Chronische stress leidt tot diverse gezondheidsproblemen, waaronder angststoornissen en depressie.

Verminder stress met deze stappen:

  • Doe kleine dingen. Douchen, het bed opmaken, uw huis schoonmaken. Dit lijken soms grote opgaves voor iemand met depressie. Grote dingen mag u uitstellen totdat u zich weer beter voelt, zoals verhuizen, van baan veranderen, etc.
  • Neem tijd voor uzelf. Neem een paar dagen vrij van werk en breng tijd door in de natuur. De natuur heeft een bijzonder helend effect. Dit toont wetenschappelijk onderzoek ook aan.
  • Probeer yoga of mindfulness. Dit zijn manieren om uit uw hoofd te stappen en verbinding te maken met uw lichaam en het heden. Mensen zitten vaak verstrikt in gedachtes over het verleden of zorgen over de toekomst. Mindfulness leert u om in het huidige moment te leven en dingen te aanvaarden, zoals ze zijn.

Lichaamsverzorging & gezonde voeding

Lichaamsbeweging, een goed slaappatroon en gezonde voeding zijn essentieel voor een gezonde geest.

  • Maak een wandeling over het strand of door het bos, luister naar de geluiden van de natuur en geniet van de frisse lucht.
  • Beweeg uw lichaam elke dag, ook al is het maar vijf minuten. Doe yoga, maak een wandeling, ga hardlopen, fietsen of tuinieren.
  • Pas uw slaappatroon aan. Ga vroeg naar bed en word vroeg wakker. Voldoende nachtrust is belangrijk voor het goed functioneren van uw hersenen en bevordert het herstellend vermogen van uw lichaam.
  • Drink elke dag voldoende water. U heeft twee liter water per dag nodig voor het optimaal functioneren van uw lichaam. Vergeet u vaak te drinken? Vul een fles water en houd bij hoeveel u drinkt per dag.
  • Vermijd alcohol en drugs. Stimulerende middelen werken depressie en stress in de hand, waardoor u steeds verder van huis raakt.

Overige tips voor hulp bij depressie

Heeft u het gevoel dat u nergens thuishoort? Of dat het leven weinig zin heeft? Dit zijn symptomen van depressie. U kunt dit te lijf gaan door uw plaats in de wereld te (her)ontdekken. Doe waar u zich goed bij voelt. U kunt bijvoorbeeld:

Meer investeren in persoonlijke ontwikkeling

Ieder mens heeft de behoefte zich te ontwikkelen. Er is geen waardevollere investering dan de investering in uzelf. Het kan helpen om meer te leren over depressie en mentale gezondheidsproblemen (dit noemen we psycho-educatie).

Of misschien wilt u een andere richting op wat betreft werk. Doe een cursus of ga aan de slag met een therapeut om uit te zoeken waar u naar toe wilt. Het kost tijd en zelfinzicht om dit te ontdekken, maar het is cruciaal voor het leven van een waardevol bestaan.

Verbinding vinden met uzelf en met anderen

Depressie kan verschillende oorzaken hebben. Soms is een depressie te verklaren door een tekortkoming in een fundamentele behoefte. Verbondenheid, autonomie en competentie zijn belangrijk voor een tevreden bestaan en een gezond zelfbeeld. Voelt u zich eenzaam of afgesloten? Bent u niet vrij in het nemen van beslissingen op werk of in uw privéleven? Of heeft u het gevoel nergens competent in te zijn? Dan kan het zijn dat u daaraan dient te werken.

Om eenzaamheid de baas te worden, moet u eerst verbinding met uzelf vinden. Zelfacceptatie en zelfliefde zijn de hoogste prioriteit in het leven. Wanneer u blij bent met uzelf, kunt u ook blij zijn met anderen. Dit leert u onder andere door cognitieve gedragstherapie.

Blijf contact zoeken met mensen. Zoek vrienden op of praat met familieleden. Als dit niet helpt, of u vindt geen steun bij familie, dan is het belangrijk om elders steun te zoeken. Er zijn altijd mensen die u begrijpen en waarbij u zich vertrouwd kunt voelen. Blijf daar naar zoeken. Op het internet en social media zijn veel groepen en online forums te vinden waarmee u zich verbonden kunt voelen.

Vrijwilligerswerk doen

Depressie kan worden bestreden door u weer waardevol te voelen. Als uw werk hier niet in voorziet, zoek dan het juiste vrijwilligerswerk op. Houdt u erg van dieren? Kijk dan of u hier iets in kunt betekenen. Ontdek wat u blij maakt en lever dan uw bijdrage op dat gebied.

De GGZ biedt hulp bij depressie

De GGZ Groep biedt hulp bij depressie. Neem het heft in eigen handen en schakel onze hulp in als u het niet zelfstandig kunt bolwerken. Neem nu contact op voor meer informatie of boek een intakegesprek. Bel gratis 0800-449 4763 of 040-2364111. Wij zijn bereikbaar op werkdagen tussen 09.00 en 17.00 uur.

Heeft u constant malende, negatieve gedachten? Heeft u het idee dat u niets goed kunt doen? Dat u niet goed genoeg bent? En dat er niemand is die echt van u houdt? Lees dan verder, want dit zijn veelvoorkomende klachten van depressie - en die zijn goed te behandelen. Een effectieve behandeling tegen depressie is de rTMS-behandeling, eventueel gecombineerd met therapie.

Onthoud: u bent niet uw depressie

U bent niet uw depressie en u bent niet depressief. U heeft een depressie. Dit is belangrijk om te onthouden, want het is makkelijk om gevangen te raken in het web van depressieve gedachten dat uw brein heeft gesponnen in uw hoofd. Dit klinkt misschien gek, maar u bent niet uw gedachten. Het is mogelijk om los te breken uit een negatieve gedachtespiraal. Zelfs zonder het gebruik van medicijnen - maar altijd onder begeleiding van een therapeut of coach.

Wat is een depressie?

Depressie is een veel voorkomende, ernstige stemmingsstoornis. In Nederland waren er in 2016 rond de half miljoen mensen met een depressie. Het veroorzaakt ernstige symptomen die van invloed zijn op hoe u zich voelt en hoe u denkt. Depressie heeft daarnaast invloed op dagelijkse activiteiten, zoals slapen, eten of werken.

Het is normaal om u een tijd depressief te voelen, bijvoorbeeld na het verlies van een geliefde, of na een traumatische of stressvolle gebeurtenis. Om de diagnose depressie te kunnen stellen, moeten symptomen minstens twee weken aanwezig zijn.

Depressie heeft op iedereen een andere uitwerking en er is geen ‘one-size-fits-all' behandeling die alles oplost. Dat betekent dat u soms even moet doorzoeken naar wat het beste voor u werkt.

Oorzaken depressie

Depressieve klachten verschillen per persoon. En de oorzaken van een depressie net zo goed. Over het algemeen wordt aangenomen dat een depressie wordt veroorzaakt door een combinatie van genetische, biologische, omgevings- en psychologische factoren.

Risicofactoren zijn onder andere:

  • Erfelijkheidsfactor
  • Heftige veranderingen in het leven, trauma of chronische stress
  • Bepaalde lichamelijke ziekten en medicijnen

Veel mensen denken dat depressie alleen een ziekte is van het brein. Dit is niet helemaal waar. Het is ook een ziekte van het lijf. Chronische stress door trauma, mishandeling, piekeren of hevige werkdruk slaat zich op in het lichaam.

Dit heeft u misschien wel eens eerder gehoord. Maar hoe werkt dit precies? Wel, bij een langdurige periode van stress vinden er allerlei processen plaats in uw lichaam. Het lijf staat continu onder druk, waardoor uw ‘alarmsysteem’ te lang aanstaat. We hebben allemaal een ingebouwd alarmsysteem: het sympathisch zenuwstelsel. Wanneer we niet voldoende rust nemen (tv-kijken is overigens geen rust), heeft ons lichaam geen kans om zich te herstellen. Net als een computer die altijd maar aan blijft staan, branden we na verloop van tijd op. Dit kan tot allerlei gezondheidsproblemen leiden, waaronder depressie.

Depressieve klachten verminderen met stressreductie en zelfacceptatie

Een effectieve manier om depressieve klachten te verminderen is door middel van stressreductie en zelfacceptatie. Om stress te verminderen is het belangrijk dat u leert verbinding te maken met uw lichaam. Veel mensen leven enkel in hun hoofd. Hierdoor zijn ze niet in staat om aan te voelen wanneer hun lijf gespannen is of niet. Door middel van therapie en mindfulness leert u contact te maken met uw lichaam. Zo bent u beter in staat om op tijd stresssignalen te herkennen.

Pijn aanvaarden

Iets wat bij veel mensen tot onnodig veel stress leidt, is het vermijden van pijn. Niemand houdt van pijn. Toch is het een deel van het leven. Het is een deel van u. Door het te ontsnappen, door te vluchten in alcohol, drugs of medicijnen bijvoorbeeld, ontkent u een deel van uzelf. Emotionele wonden moeten net zo goed bekeken en geaccepteerd worden als fysieke wonden. Als u dat niet doet, wordt de wond alsmaar groter totdat u er niet meer omheen kunt. De pijn is er toch. Maar door het te negeren, creëert u alleen maar extra pijn.

Pijn accepteren is daarom een actieve bezigheid. Het vereist actie van uw kant. Dat kan moeilijk zijn. Daarom staan onze therapeuten en psychologen klaar om u te begeleiden.

Zelfliefde cultiveren

Naast het aanvaarden van pijn en het toelaten van pijnlijke emoties, is het belangrijk dat u werkt aan uw zelfbeeld. Dit doet u door afstand te leren nemen van uw gedachten. Ze er laten zijn, zonder er een oordeel over te vellen. Mindfulness of gedragstherapie is hier een uitstekende methode voor.

Hier volgt een voorbeeld van iemand die aan depressie leed. Door actie te ondernemen en het volgende regelmatig hardop tegen zichzelf te zeggen, heeft hij afstand kunnen nemen van zijn ‘depressieve ik’:

‘Het is oké. Je kunt jezelf haten. Maar wat er ook gebeurt, ik zal je niet in de steek laten. Ik zal van je houden, onvoorwaardelijk. Het maakt niet uit hoeveel fouten je maakt, ik zal je vergeven. Je kunt de hele dag depressief zijn, niets gedaan krijgen en alles laten mislukken. Dan nog zal ik er voor je zijn. Ik zal van je houden, wat er ook gebeurt. Zelfs als je jezelf haat, zal ik van je houden.’

Hij is nu in staat om de ‘liefdevolle ik’ vaker aan het roer te laten staan. Dit is ook iets wat u kunt proberen. Het lijkt paradoxaal: juist door pijn en zelfhaat te accepteren, kunt u een onvoorwaardelijke liefde voor uzelf ontwikkelen. Dit is belangrijk om te blijven oefenen. Door oefening en herhaling herstructureert u uw brein. U traint daarmee uw brein om andere ‘gedachtecircuits’ aan te leggen.

Depressie overwinnen met een rTMS-behandeling

Daarnaast houdt de oorzaak van depressie verband met de prefrontale cortex, dat betrokken is bij het regelen van uw cognitieve en emotionele functies. Deze functioneert bij depressie minder goed, wat kan leiden tot depressieve klachten.

Door herhaalde stimulatie van dit gebied tijdens een rTMS-behandeling wordt de communicatie tussen verschillende structuren in de hersenen verbeterd. Hierdoor nemen depressieve symptomen geleidelijk af en kunt u na twee tot drie weken een duidelijk effect merken.

Neem voor meer informatie over cognitieve gedragstherapie of een rTMS-behandeling contact op met de GGZ Groep.

Voelt u zich vaak onbegrepen en alleen? Heeft u het idee dat u de enige bent die met een zwaar gemoed rondloopt? Gevoelens van eenzaamheid zijn een symptoom van depressie. Depressie komt helaas zo vaak voor dat sommige psychologen het ook wel de ‘verkoudheid’ van de geestelijke gezondheidsproblemen noemen. Gelukkig zijn er effectieve methoden voor het oplossen van depressie.

Depressie oplossen door feiten te verzamelen

Om depressie te overwinnen, helpt het om meer te lezen over wat het precies is. Veel mensen weten niet dat hun negatieve gedachten te wijten zijn aan depressie. Zodoende is het vrijwel onmogelijk om een oplossing te vinden.

De eerste stap is om te aanvaarden dat er iets mis is. Vaak willen we dit niet accepteren, want nare gevoelens en ziektes voelen niet prettig. Deze ontkenning leidt echter alleen tot meer pijn. Zodra u het accepteert en ziet wat er mis is, kunt u op zoek gaan naar een oplossing. Wees dus niet bang voor de term ‘depressie’.

Bekijk de volgende symptomen. Als u zich hierin herkent, lees dan verder of neem contact op met de GGZ Groep voor meer informatie of het maken van een afspraak.

Symptomen van depressie:

  • Overmatig piekeren
  • Verminderde interesse in activiteiten
  • Slechte eetlust of juist te veel eten
  • Slapeloosheid of juist te veel slapen
  • Weinig energie of vermoeidheid
  • Hoofdpijn
  • Laag gevoel van eigenwaarde of faalangst
  • Slechte concentratie of moeite met beslissingen nemen
  • Gevoelens van angst en/of hopeloosheid
  • Schuldgevoelens
  • Laag libido/seksdrive
  • Gedachten aan de dood

Niet iedereen met een depressie is suïcidaal. U kunt ook hulp ontvangen als u geen gedachten aan zelfdoding heeft of als uw klachten milder zijn dan de beschreven symptomen.

Het is belangrijk om met een therapeut te praten die u alles goed kan uitleggen. De therapeut geeft u handvatten mee, waarmee u aan de slag kunt gaan om uw depressie op te lossen.

Door te ontdekken wat bij u depressieve symptomen veroorzaakt, kunt u de nodige veranderingen in uw leven aanbrengen. Vaak betekent het dat u een situatie moet veranderen of accepteren. Dit kan extern, intern of allebei zijn.

Er bestaat hierover een mooie quote, die uit het boeddhisme komt:

“Er zijn drie oplossingen voor elk probleem: accepteren, veranderen, of het laten gaan. Als je het niet kunt accepteren, verander het dan. Als je het niet kunt veranderen, laat het dan.”

Extern: situatie veranderen om een depressie op te lossen

Ieder mens heeft basisbehoeften. Volgens sommige psychologen zijn de drie belangrijkste psychische basisbehoeften: verbondenheid, autonomie en competentie. Ga voor uzelf na op welk gebied u tekort komt. Bent u niet tevreden op uw werk? Praat erover met uw baas. Misschien is er een andere functie die beter geschikt is voor u.

Heeft u een laag gevoel van eigenwaarde? Dit komt zeer vaak voor bij mensen met depressie. Ze voelen zich vaak alsof ze nergens goed in zijn. Wederom is dit een symptoom van depressie. Ieder mens heeft vaardigheden die ergens op de wereld gewaardeerd worden en nodig zijn. Ga op onderzoek uit waar u een betekenisvolle bijdrage aan kunt leveren.

Zelfacceptatie en zelfliefde horen de hoogste prioriteit te krijgen in het leven. Heeft u vaak het gevoel niet goed genoeg te zijn? Zoek dan naar manieren om uw eigenwaarde op te bouwen. Dit doet u onder andere door lief voor uzelf te zijn, tijd door te brengen in de natuur, dingen te schrappen die niet goed voor u zijn en goed voor uw lichaam te zorgen.

Intern: gedachten veranderen om uit een depressie te raken

Soms kunnen we een externe situatie niet veranderen, maar wel ons perspectief daarop. U kunt anders leren omgaan met situaties. Zelfs met uw eigen gedachten. Een veelgebruikte methode hiervoor is cognitieve gedragstherapie. Hiermee doorbreekt u negatieve gedachtepatronen en verandert u het gedrag dat deze in stand houdt. U kunt hiervoor bij de GGZ Groep terecht.

Daarnaast biedt de GGZ Groep een rTMS-behandeling (eventueel in combinatie met gesprekstherapie). Deze afkorting staat voor Repetitieve Transcraniële Magnetische Stimulatie, een techniek waarbij de hersenactiviteit veranderd wordt door middel van een kortdurende magnetische puls.

De oorzaak van depressie houdt verband met de prefrontale cortex, dat betrokken is bij het regelen van uw cognitieve en emotionele functies. Bij depressie functioneert deze (met name de cortex cingularis) minder goed, wat leidt tot depressieve klachten.

Door herhaalde stimulatie van dit gebied tijdens een rTMS-behandeling wordt de communicatie tussen verschillende structuren verbeterd. Hierdoor nemen depressieve symptomen geleidelijk af. Patiënten ervaren een significante verbetering van hun depressieve symptomen wanneer ze behandeld worden met rTMS.

Met de GGZ Groep uw depressie oplossen

De GGZ Groep helpt u graag om uw depressie op te lossen. Schakel onze hulp in als u het niet zelfstandig kunt overwinnen. Neem contact op voor meer informatie of boek een intakegesprek. Bel gratis 0800-449 4763 of 040-2364111. Wij zijn bereikbaar op werkdagen tussen 09.00 en 17.00 uur.

Wat is rTMS?

Repetitieve Transcraniële Magnetische Stimulatie (rTMS) is een vorm van therapie waarbij hersenactiviteit op lange termijn wordt verandert door middel van herhalend aanbieden van pulsjes. Uit onderzoek is bekend dat depressie gepaard gaat met overmatige activiteit in het rechtergedeelte en een tekort aan activiteit in het linker gedeelte van de voorste hersenen. Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat rTMS een zeer effectieve behandeling is voor depressie.

Een groot aantal onderzoeken laat zien dat rTMS voor een klinisch significante vermindering van depressieve klachten zorgt, zelfs bij cliënten waarbij andere vormen van therapie, zoals antidepressiva en/of gesprekstherapie, niet hielpen. Deze overtuigende resultaten hebben er in 2008 toe geleid dat rTMS-behandeling voor depressie door de Amerikaanse voedsel- en warenautoriteit (FDA) beoordeeld is als 'veilig en effectief'.

Voordelen van rTMS

Behandelen van depressie met rTMS is bijzonder zinvol als u geen bijwerkingen van antidepressiva wenst. Ook kan rTMS worden ingezet zelfs wanneer antidepressiva of gesprekstherapie niet voldoende effectief bleken. Gedurende de rTMS behandeling tegen depressie is het wellicht mogelijk om uw medicatie-gebruik af te bouwen.

rTMS voordelen

  • Geen bijwerkingen
  • Geschikt zelfs wanneer antidepressiva en/of gesprektherapie niet voldoende effectief bleken
  • Mogelijke afbouw van medicatie-gebruik gedurende behandeling

rTMS behandeling bij GGZ Groep

Wij bieden een rTMS behandeling aan enkel in combinatie met cognitieve gedragstherapie. Het is echter ook mogelijk om alleen een rTMS behandeling te ontvangen bij ons en bij een andere instelling of therapeut cognitieve gedragstherapie te volgen.

Depressie behandelen met rTMS? Plan een intake

Voor het maken van een intakegesprek vult u onderstaande formulier in. Voor vragen kunt u ook mailen naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..


Copyright © 2010 - 2024 GGZ Groep, Alle rechten voorbehouden
Disclaimer - Sitemap