Algemeen 

De informatie op deze website is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Ook is getracht de informatie actueel te houden. Desondanks kunnen geen rechten aan de vermelde informatie worden ontleend. Stichting GGZ Groep geeft geen garantie voor de juistheid, volledigheid, actualiteit of kwaliteit. Bij twijfel verzoeken wij u daarom contact op te nemen met Stichting GGZ Groep 

Algemene betalingsvoorwaarden GGZ Groep 
Klik hier voor de algemene betalingsvoorwaarden van de GGZ Groep. 

E-mail 
Bij het beantwoorden van e-mails wordt grote nauwkeurigheid betracht. De informatie die Stichting GGZ Groep via de e-mail ontvangt wordt altijd vertrouwelijk behandeld volgens het privacybeleid van Stichting GGZ Groep 

Gebruik informatie 
Stichting GGZ Groep is niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor eventuele schade of verlies ten gevolge van het gebruiken van de informatie van de website van Stichting GGZ Groep Informatie op deze website kan nimmer worden beschouwd als vervanging van een consult of een behandeling bij een arts, psycholoog of psychiater. 

Externe links 
De website van copyright Stichting GGZ Groep bevat tevens een aantal externe links. Deze links staan op de website vermeld als service voor de bezoeker van deze site. Stichting GGZ Groep kan niet verantwoordelijk of aansprakelijk worden gehouden voor de inhoud van deze pagina�s van derden, voor de privacybescherming op deze websites, voor de diensten die hierop eventueel worden aangeboden of voor schade of verlies veroorzaakt door het gebruiken van externe links. 

Copyright 
Teksten, illustraties, lay-out en buttons van de website zijn © copyright Stichting GGZ Groep Gebruik van teksten is alleen toegestaan na schriftelijk toestemming van Stichting GGZ Groep Voor meer informatie kunt u contact opnemen met This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Vragen of opmerkingen? 
Heeft u vragen of opmerkingen aangaande deze website dan kunt u een mail te sturen naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Privacy Policy

Copyright © 2010 - 2024 GGZ Groep, Alle rechten voorbehouden
Disclaimer - Sitemap